Meewerkend voorman groenvoorziening

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Hoogeveen
  • Vacaturenummer PR077924

Over de functie

Als meewerkend voorman groenvoorziening vorm je een belangrijke schakel binnen de afdeling groen. De afdeling houdt zich bezig met het onderhoud van wijken, plantsoenen en begraafplaatsen, sportvelden en natuurterreinen. Het gaat om maaien, snoeien en zagen en je zorgt er met elkaar voor dat de openbare ruimte onkruidvrij is. Ook het planten en rooien van bomen behoort tot de werkzaamheden. Je gaat een of meerdere ploegen medewerkers begeleiden en coachen en je stimuleert ze om hun competenties en vaardigheden te vergroten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de werkzaamheden, je instrueert de medewerkers en werkt zelf ook mee.

Functie eisen

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau in het vakgebied. Je beschikt over werkervaring in een vergelijkbare (aansturende) functie. Je bent in staat op een efficiënte manier medewerkers aan te sturen en de voortgang van de werkzaamheden te bewaken. Je bent resultaatgericht, integer en besluitvaardig en je beschikt over uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden. In bezit van rijbewijs BE.

Over het bedrijf

Overheidsorganisatie in Drenthe.

Wat wij bieden

Een fulltime baan in een organisatie met een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid: je helpt en ondersteund mensen bij hun ontwikkeling. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in een informele sfeer. Startdatum half maart 2020. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt ligt er een vaste baan in het vooruitzicht.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via