Orderpicker Enschede parttime

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats ENSCHEDE
  • Vacaturenummer PR079355

Over de functie

Ben jij een doorzetter? Op zoek naar een baan waar je de handen uit de mouwen mag steken? Werk waar je verantwoordelijkheid krijgt voor je eigen taken? En dat in een goede sfeer?

Zoek niet verder, maar kom werken bij Abeos!

Voor een opdrachtgever in Enschede zijn we op zoek naar twee parttime orderpickers. Werkdagen zijn op maandag, woensdag en donderdag. Je start om 12:00 uur en de shift eindigt om 20:00 uur. Je komt te werken in een magazijn waar groente en fruit staat opgeslagen.

‘Oké, klinkt niet verkeerd, maar kan het nog wat duidelijker?’
Natuurlijk.

Je komt om 11:50 uur aan bij het bedrijf. De eerste vrachtwagens zie je al staan, maar eerst even naar binnenlopen en opstarten. Vrachtwagens komen aan het begin van de middag aan in Enschede en hebben kratten met verse groente en fruit bij zich. Door je collega’s worden ze over het magazijn verdeeld. Als orderpicker draai je dan op het centrale punt jouw bon uit. 4 kratten bloemkolen, 2 dozen tomaten, 6 zakken aardappelen, 5 kratjes mandarijnen… Stuk voor stuk ga je de producten af en verzamelt ze op een pallet. Klaar? Dit voer je in op de pc en dan weer door naar de volgende. De tijd vliegt voorbij! Tussendoor heb je een half uur pauze en maak je gebruik van de moderne kantine. Dan is het 19:55 uur en je maakt je laatste bon af. Collega’s gaan nog wat langer door, maar jouw dienst zit erop. Dan wordt je door de magazijn chef op de schouder getikt en gevraagd of je nog één uur langer wilt blijven. Het is extra druk vandaag. Hmm, eigenlijk komt je dat goed uit. Het zijn toch weer extra euro’s en je had verder toch niks gepland! Dus werk je vandaag tot 21:00 uur.

Je werkt in een team van vaste collega’s en de werksfeer is top! De verdiensten zijn €10,50 bruto per uur en als je een uur moet overwerken, krijg je een maaltijdvergoeding.

Functie eisen

Dit is wat we van je vragen:

• Fysiek fit en sterk
• Gemotiveerd
• Ervaring als orderpicker is een voordeel (maar we vinden je werkhouding belangrijker!)
• In bezit van VCA-certificaat, of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groothandel van groente en fruit in Enschede. Ze zijn verder full service leverancier en leveren nationaal en internationaal hun producten. Ze hebben een ruim magazijn, waar ze voor in de pieken extra mensen nodig hebben.

Wat wij bieden

Wij bieden je een werkplek met A) goede beloning: €10,50 bruto per uur en B) een goede werksfeer. Je werkt drie dagen in de week (maandag, woensdag, donderdag). Vanzelfsprekend krijg je kilometervergoeding voor woon- en werkverkeer. Bevalt het werken je daar echt heel goed? Dan gaan we in gesprek of er mogelijkheden zijn om door te groeien.

Solliciteer door hieronder te reageren!
Wil je eerste meer informatie over de vacature of stuur je liever een mail? Neem dan contact op met Ellen Temmink, flex-consultant bij Abeos. Je kunt haar bereiken via ellen.temmink@abeos.nl of 06-23716427 (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag aanwezig).

Word jij enthousiast van deze functie? En worden wij enthousiast van jouw sollicitatie? Dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek op onze vestiging in Hengelo (Ov). Op basis daarvan ga je op gesprek bij de opdrachtgever en daar wordt beslist of je wordt aangenomen.

Wacht dus niet langer, maar reageer!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via