Groenvoorziening Groningen en Drenthe

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer PR080151

Over de functie

Heb jij vorig seizoen reeds gewerkt in de groenvoorziening of bij een hovenier? Of ben je nog niet helemaal bekend met het vak? In beiden gevallen kom ik graag met je in contact! Groenvoorziening en hovenierswerk is veelal seizoensgebonden. Momenteel liggen de meeste klussen stil, maar naar verwachting beginnen de meeste bedrijven weer volop eind maart / begin april. In de groenvoorziening bestaan je werkzaamheden uit onder andere snoeien, schoffelen, bos- en grasmaaien en het bestrijden van onkruid. Je werktterrein kan bijvoorbeeld in een woonwijk zijn, maar ook in bos en natuurgebieden.

Als (assistent) hovenier richt je met name op werkzaamheden bij particulieren en ben je veel bezig met het onderhoud van tuinen. Te denken valt aan het leggen van straatjes en perken. Voor beide functies ben je de hele dag in de buitenlucht en in teamverband aan het werk.

Functie eisen

- Beschikbaar gedurende het groenseizoen 2020;
- In het bezit van eigen vervoer;
- Fysiek in staat om de vaak repeterende werkzaamheden uit te voeren.

Over het bedrijf

Verschillende bedrijven actief in de groenvoorziening en het hovenierswerk. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de provincie Groningen en Drenthe.

Wat wij bieden

- De functies zijn fulltime en voor de duur van het groenseizoen. Mocht je parttime willen werken, zijn er in overleg mogelijkheden.
- Je salaris wordt bepaald op basis van de CAO en ligt bruto tussen de 11 en 15 euro
- Werkschoenen en werkkleding worden verstrekt door Abeos
- Eventuele (bij) scholing of cursussen zijn mogelijk
- Reiskosten worden gedeeltelijk vergoedt

Wil je direct meer weten en zeg je JA tegen werken in het groen? App of mail mij op 06-53632614 of karin.strous@abeos.nl. Dan leggen wij jouw baan in het groen dit seizoen vast!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via