(leerling) hovenier Groningen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Paterswolde
  • Vacaturenummer PR080443

Over de functie

Ben jij iemand die leergierig is, graag buiten werkt en ook nog eens bezit over groene vingers? Dan kan het zo maar zijn, dat ik de passende vacature voor jou heb!
Als assistent hovenier, gaat je samen met de eigenaar van een hoveniersbedrijf de fijne kneepjes van het groenvak leren. Deze eenmanszaak, die gevestigd is vlakbij de stad Groningen is gespecialiseerd in met name het onderhoud in de groene buitenruimte.

Dit betekent dat je werkzaamheden bestaan uit o.a. de volgende taken:
- Het aanleggen en verzorgen van grasvelden;
- Het lezen van ontwerp tekeningen en het kunnen uitvoeren van de tekening;
- Het aanplanten van struiken, heggen en planten;
- Het plaatsen van schuttingen, schuren
- Het snoeien en zagen van bomen

Bij aanvang van de functie is er alle ruimte om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. In samenwerking met Abeos zul je ook de benodigde certificaten behalen om alle werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Functie eisen

- Een positieve instelling
- Ervaring in het groen of affiniteit met het werken in het groen
- Een opleiding in het groen is een pre
- In het bezit van eigen vervoer en een rijbewijs B
- Bereid om een vak te leren

Over het bedrijf

Voor een opdrachtgever uit de buurt van Groningen zijn wij op zoek naar een (Assistent) Hovenier voor aanleg en onderhoud van tuinen, het aanleggen van sierbestrating en voor onderhoud aan perken en plantsoenen.

Wat wij bieden

Via Abeos is er de mogelijkheid om diverse vak cursussen te volgen om jouw werk nog uitgebreider te maken. Wij bieden in februari diverse cursussen aan, zodat je begin maart als assistent hovenier kunt starten.
Ben jij al in het bezit van alle certificaten dan is dit uiteraard niet verplicht. Je bruto uursalaris wordt bepaald op basis van de CAO voor hoveniers en ligt tussen de 11 en 13 euro bruto per uur. Op maandbasis is dit bij een fulltime dienstverband tussen de 1900 euro en 2250 euro. Dit is exclusief eventuele reiskosten. Werkkleding en schoenen worden door Abeos verstrekt. De werkgever biedt om dit moment een dienstverband van 32 tot 40 uur. Werken in het groen is weersafhankelijk. Het kan voorkomen dat je moet overwerken of dat er minder werk is door hitte of regen.

Wil je meer informatie over de vacature kun jij mij altijd mailen via karin.strous@abeos.nl. Bellen mag ook via 06-53632614. Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via