Boomverzorger regio Groningen (ETW)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Siddeburen
  • Vacaturenummer PR080808

Over de functie

Als boomverzorger ben jij verantwoordelijk voor bomen in zowel de vrije natuur als in woonwijken en langs snelwegen. Geen dag is dus hetzelfde. Je start elke dag op kantoor voor een verdeling van de werkzaamheden voor die dag. Als zelfstandig ETW-er / Boomverzorger ga je op pad met een team van collega's. Samen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het takenpakket. Gedurende de dag plant je nieuwe bomen aan, verwijderd bomen en je snoeit bomen. Het is van groot belang dat jij over kennis van flora en fauna beschikt. Jij beslist immers welke bomen gesnoeid moeten worden en welke bomen moeten worden verwijderd.

Een belangrijk aspect van het werk als boomverzorger is veiligheid. Je werkt ofwel vanuit een hoogwerker of klimt in de boom. Het totale werkpakket van een boomverzorger bestaat uit:

- Versnipperen van takken;
- Uitvoeren van begeleiding snoei voor jonge en halfwas bomen;
- Frezen van stobben;
- Handmatig en machinaal verplanten en planten van bomen;
- Snoeien en rooien van bomen;
- Plaatsen van wegafzettingen;
- Herkennen van verzakkingen.

Functie eisen

- Ervaring als ETW-er is een pre, maar ook starters zijn van harte welkom
- ETW opleiding
- Per direct fulltime beschikbaar
- Zelfstandig
- Inzicht in veiligheid
- In het bezit van een rijbewijs B of BE

Over het bedrijf

Deze organisatie kun je overal tegenkomen in Groningen en Drenthe. Dit bedrijf is actief in zowel de particuliere sector, als de het werk voor bedrijven en de overheid. Zij zijn in de groene wereld actief in zowel onderhoud als aanleg.

Wat wij bieden

Abeos bied jou een vaste aanstelling met een jaarovereenkomst. Na dit jaar bestaat de mogelijkheid op overname door de klant.
Mocht er reden zijn tot nascholing, kun je deze volgen via Abeos Academie. Wij bieden een salaris van 1700 tot 2300 euro bruto bij een fulltime aanstelling. Het salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring in het vak. Abeos verzorgt daarnaast ook jouw PBM's.


Voor meer informatie kun je direct solliciteren of een mail sturen naar karin.strous@abeos.nl. Ik zie je reactie graag tegemoet.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via