Medewerker bos- en natuurbeheer Oost Groningen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Siddeburen
  • Vacaturenummer PR080810

Over de functie

Als vakbekwaam medewerker bos- en natuurbeheer werk je vooral voor natuurorganisaties, waterschappen, bosgroepen en bedrijven in bos-, landschap- en tuinonderhoud. Je bent een harde werker die niet terugdeinst voor een uitdaging omdat je vertrouwd op je boerenverstand en een goede praktische kijk hebt.

In de functie van medewerker bos- en natuurbeheer ben je samen met een team verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de buitenruimte. Je bent dus de hele dag aan het werk in de buitenlucht, bij regen en bij zonneschijn. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit diverse beheers- en onderhoudswerkzaamheden om de openbare ruimte schoon, netjes en veilig te houden.

De werkzaamheden zijn onder andere gericht op het onderhouden van groenvoorzieningen, bosbeheer en natuurterreinen van gemeenten en landgoederen.
Naast de onderhoudswerkzaamheden zijn ook beheertaken een belangrijk onderdeel van deze functie. Je volgt de kwaliteit van de natuur, voert controles uit en kan maatregelen nemen bij bijvoorbeeld ziektes.

Functie eisen

- Jij hebt twee rechterhanden en je kan het werk fysiek goed aan.
- Jij kan je goed staande houden in een groep
- Jij bent in het bezit is van rijbewijs B
- Jij hebt aantoonbare ervaring in het bos- en natuurbeheer of een relevante opleiding gevolgt
- Jij bent vanaf maart fulltime beschikbaar tot einde van het jaar

Over het bedrijf

Deze organisatie kun je overal tegenkomen in Groningen en Drenthe. Dit bedrijf is actief in zowel de particuliere sector, als de het werk voor bedrijven en de overheid. Zij zijn in de groene wereld actief in zowel onderhoud als aanleg.

Wat wij bieden

Een aanstelling met ruime doorgroeimogelijkheden in een collegiaal team. De verdiensten liggen tussen de 1900 en 2100 euro bruto per maand. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Zuid Oost Groningen.
Voor meer informatie kun je sollicteren of mailen naar karin.strous@abeos.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via