Medewerker Pluimvee onderzoek - Lelystad

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Roermond
  • Vacaturenummer PR080885

Over de functie

U bent mede verantwoordelijk voor de onderzoekkwaliteit in de stal en/of broederij en de gezondheid van de dieren. U houdt dagelijks toezicht op de (klimaat)omstandigheden in de stal en/of broederij zorgt voor een optimale hygiëne en u verzorgt het pluimvee volgens de voorgeschreven protocollen. U constateert en meldt afwijkingen bij de bedrijfsleider. U werkt samen in een team met collega’s. In overleg met de bedrijfsleider zorgt u voor de voorbereiding van verschillende waarnemingen voor het verzamelen van onderzoeksresultaten. Een van de hoofdtaken daarbij is het registreren van onderzoekgegevens.

Functie eisen

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste ambitieuze kandidaat , die over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en schrijfvaardigheid beschikt. Een MBO-opleiding heeft, bij voorkeur in de richting van pluimveehouderij. En die nauwkeurig, zelfstandig en in teamverband kan werken. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. Let op: je mag geen pluimvee of ander gevogelte thuis hebben om in aanmerking tekomne voor deze functie.

Over het bedrijf

Onze klant is het grootste fokbedrijf voor de productie van vleeskuikens in de wereld. Het bedrijf te Lelystad maakt deel uit van het R&D departement en is de grootste onderzoeksfaciliteit in Europa dat kennis genereert op het gebied van performantie en management voor zowel vermeerdering als kuikensector.
Er bevinden zich voor onderzoek: twee stallen voor vleeskuiken- en 2 stallen voor vermeerderingsonderzoek en een broederij. Het team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse verzorging van het pluimvee bestaat uit totaal 9 mensen en we zijn nu op zoek naar een nieuwe collega om het team te versterken.

Wat wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige job met veel variatie, Voltijds contract met optie op onbepaalde duur na 1 jaar. Het bedrijf kent een38-urige werkweek, tussen 07.30 en 16.00 uur en weekend- en storingsdiensten bij toerbeurt (ingeroosterd).
De functie wordt ingeschaal volgens de salaris- en arbeidsvoorwaarden van de CAO Productiegerichte Dierhouderij.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via