Medewerker Plaatwerkerij

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Vroomshoop
  • Vacaturenummer PR080917

Over de functie

Jij wordt verantwoordelijk voor het op de juiste manier vervaardigen van gezet plaatmateriaal. Je bent verantwoordelijk voor het juist bedienen van de machines in de plaatwerkerij. Dit kunnen verschillende machines zijn, bijvoorbeeld een slitmachine, een lasermachine of een Ponsmachine.

Daarnaast is het belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat, je proactief bent en initiatief durft te tonen.
Ook vind je het geen probleem om bijkomende werkzaamheden uit te voeren, zoals het opruimen en schoonmaken van de werkplek.

Functie eisen

Jij hebt:
* Minimaal opleidingsniveau MBO 2 of vergelijkbaar door werkervaring
* Technisch inzicht (een tekening lezen is voor jou geen probleem!)
* Je bent zorgvuldig
* Je hebt kennis van machines
* Je kunt goed samenwerken
* In het bezit van VCA of bereid deze op de korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Ben jij op zoek naar technisch werk op een fijne werkplek met leuke collega's?
Voor een bedrijf in Vroomshoop zijn wij op zoek naar een medewerker voor in de plaatwerkerij.
Het bedrijf beschikt over een uitgebreid en geavanceerd machinepark. Tot de paradepaardjes in de productiehal behoort de 8 meter lange kantbank en de geautomatiseerde rolvormer. Het bedrijf fabriceert en monteert sandwichpanelen, plaatwerken van zowel RVS, gelakt staal, aluminium of aluminiumcomposiet voor verschillende gebruiksdoeleinden zoals gevelbekleding, cleanrooms, koel- & vriesruimten. Inmiddels bestaat het bedrijf ruim 25 jaar en hebben ze een sterkte reputatie als betrouwbare en deskundige partner.

Wat wij bieden

Een fantastische baan voor een techneut, bij een bedrijf met een breed arsenaal aan machines! Je komt te werken op een fijne werkplek met leuke collega's!
Naast een marktconform salaris, is het de bedoeling dat je bij goede inzet na een half jaar in dienst komt bij opdrachtgever.

Enthousiast?
Reageer dan vandaag nog op deze vacature. Eerst nog wat meer weten? Je kan een mail sturen naar infohardenberg@abeos.nl of even bellen met Sjouke Meijerink op telefoonnummer 06-53632432

We zien je reactie tegemoet!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via