Procesoperator betonindustrie

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Zuid West Drenthe
  • Vacaturenummer PR081266

Over de functie

Het betreft een nieuwe functie binnen het bedrijf!
In een van de hallen wordt een compleet nieuw machinepark geplaatst welke bestuurd zullen worden door de procesoperator en samen met de monteur zorgen jullie er voor dat de machines naar wens draaien.
Aan jou is het om de machines te leren kennen en deze optimaal in te zetten. Deze machines en de besturing er van zullen voor jou ook nieuw zijn, wat er voor zorgt dat je je alle kennis eigen moet maken.
Misschien is ook het product nieuw voor jou, maar ook hier ben je in staat om er alles over te weten te komen.
Wanneer alles eenmaal loopt, stuur je het gehele proces aan vanuit de controlekamer, maak je je controlerondes, controleer je het (eind)product, en stuur je bij waar nodig. Storingen los je op, al dan niet in samenwerking me de monteur of buitenfirma's. Ook kan het voorkomen dat je materiaal en grondstoffen verplaatst met de heftruck of shovel.
Het werk vindt in eerste instantie plaats in dagdienst.

Functie eisen

Gezien de aard van de functie en het feit dat alles nieuw is, zoeken we een persoon met ervaring. Iemand die leergierig is, weet van aanpakken, technisch onderlegd en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien de aard van het product ben je niet bang voor vieze vingers.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is producent van (prefab)betonproducten. Deze producten worden toegepast in de bouw en agrarische sector. Er worden silowanden, keerwanden, goten, betonplaten en maatwerkproducten gemaakt. Het bedrijf is groeiende en op zoek naar medewerkers voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Deze functie is voor onbepaalde tijd. Bij goed functioneren behoort een rechtstreeks dienstverband tot de mogelijkheden.
Je wordt naar functie en ervaring goed beloont.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via