Allround (productie) medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Heeten
  • Vacaturenummer PR081351

Over de functie

Voor een mooi recyclingbedrijf zijn we op zoek naar een allround medewerker die assisteert in de productie. Je houdt de machines in de gaten, bewaakt het productie proces, je houdt de werkplekken schoon, je sorteert materialen uit. Bij gebleken geschiktheid, bestaat de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in het vak; denk hierbij aan het besturen van een shovel en kraan. Intentie vaste baan.

Functie eisen

Je hebt een aanpakkersmentaliteit, je bent gemotiveerd en flexibel. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt netjes en nauwkeurig. Je ziet het werk liggen. Een rijbewijs B of vrachtwagen rijbewijs is een grote pre. Je hebt in basis technische affiniteit met machines en/of je bent bereid dit te leren.

Over het bedrijf

Handels- en recycling bedrijf : het recyclen van kunststof, ijzer en metalen op- en overslag van recycling produkten.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke fulltime job bij een familiebedrijf in de recycling in Heeten, wat ook je vaste standplaats zal zijn. De werktijden zijn van 7.00 - 16.00 maar dit kan afwijken naar gelang de drukte. De verdiensten zijn gelang ervaring, opleiding, certificaten tussen de € 10,00 - € 15,00 bruto per uur
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via