Medewerker wasplaats

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau LBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Heeten
  • Vacaturenummer PR081438

Over de functie

Alle voertuigen die runderen komen brengen moeten ontsmet en gereinigd worden voordat ze het terrein mogen verlaten.
De werkzaamheden bestaan uit het schoonspuiten, ontsmetten en aftekenen van autocombinaties en vrachtwagens.

Functie eisen

Je bent beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag. In een rustige periode start je rond 8.30/9.00 uur en werk je tot 15.00 uur. Op drukke dagen ben je bereid om 6.00 uur te starten en te werken tot 15.30/16.00 uur. Je bent secuur en je kunt goed communiceren met veehandelaren en boeren. Je hebt een agrarische achtergrond.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een moderne slachterij in Heeten. Het bedrijf bestaat al ruim 80 jaar en heeft een rijke historie geschreven met de slachterij. Het slachthuis is enkele jaren geleden verhuisd naar een pand waar de modernste technische methodes worden toegepast om zo energiezuinig en mileubewust te kunnen werken. Kwaliteit heeft binnen het bedrijf altijd al de boventoon gevoerd. Innovatie en met de tijd meegaan is de filosofie van dit trotse familiebedrijf.

Alle werkzaamheden worden volgens de strengste hygiënische eisen uitgevoerd, hierin is het bedrijf gespecialiseerd en een echte trendsetter.

Wat wij bieden

Een parttime baan voor 3 dagen bij een toonaangevend bedrijf. Bij goed functioneren is een vast contract bij de opdrachtgever mogelijk. Beloning volgens CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via