Stratenmaker hoveniersbedrijf Assen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats ASSEN
  • Vacaturenummer PR081786

Over de functie

Als stratenmaker ga je samen met een collega op pad. Jouw collega voert alle hovenierswerkzaamheden uit, zoals beplanten, snoeien en het aanleggen van bijvoorbeeld borders, vijvers en schuttingen.
Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit onder andere het aanleggen van straten, erven, stoepen en pleinen. Jij kent de verschillende benodigde ondergronden en soorten bestrating, weet wat de kenmerken van deze materialen zijn, en ook hoe je een goede, vlakke ondergrond moet aanleggen.

Functie eisen

- Ervaring als stratenmaker, dit kan je op hebben opgedaan bij een hovenier
- Fulltime beschikbaar voor langere tijd
- In het bezit van een geldig VCA
- Op korte termijn beschikbaar
- Woonachtig in Assen of in de direct nabijheid
- In het bezit van een rijbewijs B of bij voorkeur BE voor het vervoeren van materiaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf in Assen. Binnen de regio zijn zij een waar begrip in het groen. Zij werken voor zowel de particuliere sector, als bedrijven en overheid.
Voor de functie van stratenmaker zoeken zij op korte termijn iemand die gaat ondersteunen bij bestratingswerkzaamheden. Deze voer je samen met collega’s uit bij particulieren in de regio. De opdrachten variëren van de aanleg van (tuin) paden, tot terrassen en parkeerterreinen. Dit hangt af van jouw ervaring in het stratenmaken.

Wat wij bieden

Dit betreft een functie voor langere tijd, met kans op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Je wordt beloond conform CAO. Dit betekend een uurloon tussen de 13 en 17 euro per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Eventuele reiskosten worden uiteraard vergoedt.
Ben jij de stratenmaker die wij zoeken? Reageer dan nu! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Karin Strous op karin.strous@abeos.nl of via 06-53632614 (appen mag ook)
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via