Medewerker akkerbouw

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Dronten
  • Vacaturenummer PR082203

Over de functie

Per direct zijn wij dan ook op zoek naar een agrarisch medewerkers die een baan zoeken in de akkerbouw. Jij bent dus iemand die van nature interesse heeft in de akkerbouw. Bij voorkeur heb je dan ook enige ervaring met trekker werkzaamheden, heftruck rijden en GPS. Heb je nog weinig ervaring en wil je je verder ontwikkelen in de akkerbouw ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Mocht jij opzoek zijn naar een BBL leerplek? Ook dan komen wij graag met jou als starter in de agrarische wereld in contact!

Functie eisen

- eigen vervoer
- rijbewijs B en/of T

Over het bedrijf

Jij gaat in het groeiseizoen als akkerbouw medewerker aan het werk op een bedrijf in provincie Flevoland. Deze akkerbouwbedrijven variëren van 40 hectare tot 500 hectare grond. Elke akkerbouwer heeft zijn eigen “hoofdteelt”. Zo is de één vooral bezig in het pootgoed en de ander in pompoenen, bloembollen maar ook richten sommigen zich op de biologische teelt. Vaak wordt het overige deel van de grond voor andere teelten worden gebruikt zoals bieten, tarwe, wortels, witlof en uien. Bijna alle teelten worden door de akkerbouwers van begin tot eind verzorg. Hierdoor heb je als medewerker de mogelijkheid diverse taken en verantwoordelijkheden te krijgen.

Wat wij bieden

We bieden jou als medewerker in de akkerbouw een parttime of fulltime dienstverband. Het salaris ligt tenminste tussen de €10,- en €18,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via