Dakdekker Kraanmachinist Rijssen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Rijssen
  • Vacaturenummer PR082661

Over de functie

Voor een dakdekkersbedrijf in Rijssen is Abeos op zoek naar een dakdekker en kraanmachinist. Dit is één functie.

Zoek je een baan in de buitenlucht?
Zoek je een goede werksfeer?

Lees dan verder!

Dakdekken leer je in de praktijk. Collega’s leren je de fijne kneepjes van het vak. Elke ochtend vertrek je met collega's vanuit Rijssen naar locatie. Projectlocaties liggen vooral in het gebied tussen Zwolle en Arnhem, altijd in de buurt.

Abeos zoekt een dakdekker met ambitie. De mogelijkheid is er om te worden opgeleid tot kraanmachinist. Voorwaarde hiervoor is dat het werk van beide kanten bevalt.

Het is belangrijk dat je fysiek werk wilt doen en geen last hebt van hoogtevrees. Het gaat om een fulltime functie en je kunt voor lange tijd bij de opdrachtgever terecht. Dit betekent dat wanneer het van beide kanten bevalt, je in vaste dienst komt. De werktijden zijn overdag.

Lijkt dit je wel wat? Solliciteer door een druk op de knop of stuur een mail naar infohengelo@abeos.nl

Het is mogelijk om een dag mee te lopen met de opdrachtgever. Zo kun je ervaren of dit het bedrijf en vak is dat bij je past!

Functie eisen

• Je bent per direct of op de korte termijn beschikbaar
• Fysiek fit
• Geen last van hoogtevrees
• Fulltime willen werken
• In bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Voor een dakdekkersbedrijf in Rijssen zijn we per direct op zoek naar een leerling- of meer ervaren dakdekker.
Vind je het geen probleem om in de hoogte te werken en heb jij ervaring met verschillende soorten dakbedekking, dan zijn wij op zoek naar jou :)

Wij zijn

Wat wij bieden

De voorwaarden worden altijd met je besproken. Je krijgt een goed salaris, conform CAO dakdekkers en werkervaring. Verder kom je terecht in een bedrijf waar op vrijdagmiddag samen de week passend wordt afgesloten. Je maakt kans op een vast contract en de opdrachtgever is bereid om in je te investeren.

Solliciteren? Dat kan door je CV op te sturen. Eerst meer informatie? Ook dat kan door een mail te sturen naar infohengelo@abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via