Trekkerchauffeur onderhoud sportvelden Enschede

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Hengelo
  • Vacaturenummer PR082724

Over de functie

Wat voor chauffeur ben jij?

Abeos is op zoek naar een machinist tuin- en parkmachines!

Kan jij goed overweg met een tractor?
Ben jij bekend met het onderhoud van sportvelden?
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan met leuke collega’s?

Dan is Abeos op zoek naar jou!

Het onderhouden van sportvelden en groen vraagt wat anders van een tractormachinist dan het maaien van een weiland. De machines zijn kleiner en het werk is secuurder. Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever in Twente en je standplaats Enschede. ’s Ochtends verzamel je met een groep van 20 collega’s in de kantine en wordt het werk verdeeld. Je zult zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat houden de werkzaamheden dan precies in?
Goede vraag!
Dit is afhankelijk van het seizoen en afhankelijk van het weer. Denk aan het inzaaien en maaien van voetbalvelden, de grasmatten verticuteren, beluchten, bomen en borders watergeven. Je werkt niet alleen samen met collega’s, maar vooral ook samen met het weer. Stel dat je aan het grasmaaien bent en het begint te regenen, dan worden je werkzaamheden logischerwijs aangepast.

Het gaat om een fulltime functie (40 uur), waarbij je in eerste instantie een tijdelijk contract krijgt bij Abeos. Wanneer het van beide kanten goed bevalt worden de opties voor een vast contract besproken.

De werktijden zijn van 7:00 tot 16:15 uur en je werkt onder de CAO Hoveniersbedrijf.

Functie eisen

We vragen van jou het volgende
• MBO werk- en denkniveau
• Ervaring met tuin- en parkmachines
• Ervaring in de groenvoorziening
• Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband
• Je houdt van afwisseling
• In bezit van VCA of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een middelgroot groenbedrijf in Twente. Er heerst een informele sfeer en collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Abeos vindt goed werkgeverschap belangrijk. Naast een eerlijk salaris, krijg je ook mogelijkheden om je verder te scholen. Denk hierbij aan het behalen van certificaten (VCA, motorkettingzaag). Dit gaat in overleg met jou en met de opdrachtgever. Je salaris zal uitkomen tussen de €12,47 en €14,20 bruto per uur.

Spreekt deze vacature je aan?
Solliciteer dan direct!

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Zolang persoonlijke gesprekken nog niet verantwoord zijn (i.v.m. Coronamaatregelen), doen we een intake via de telefoon. Aan de hand van dat gesprek in combinatie met je achtergrond en werkervaring, beslissen we of je een sollicitatiegesprek of meeloopdag gaat hebben bij de opdrachtgever. Daar wordt uiteindelijk beslist of je wordt aangenomen of niet.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met flex-consultant Ellen Temmink van Abeos. Ze is telefonisch bereikbaar (ma/wo/do/vr) via 06-23716427 en per mail via ellen.temmink@abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via