Uitvoerder groen Enschede fulltime

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR077072

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Enschede zijn we op zoek naar een junior uitvoerder. Iemand die een achtergrond en ervaring heeft als hovenier/bosbouwer en behoefte heeft om door te groeien. Je krijgt de mogelijkheid om het vak van uitvoerder eigen te maken. Een deel van je werk vind achter het bureau plaats, maar je bent ook regelmatig op pad. Je gaat in eerste instantie mee met een uitvoerder naar verschillende projecten. Dat kan de aanleg zijn van een daktuin, maar ook groen onderhoudswerkzaamheden bij een onderwijsinstelling. Het is belangrijk dat je de organisatie en zijn mensen leert kennen. Pas dan kun je weten waar je over praat. Klanten zijn o.a. particulieren in het hogere segment, bedrijven en scholen in Twente.

We zoeken iemand die ervaring heeft als hovenier en nu klaar is voor een volgende stap. Kom je net van school en heb je in stages al ervaring opgedaan? Ook dan is dit een functie voor jou. We vinden naast je vaardigheden ook belangrijk dat je in het team past. Realistisch, van aanpakken weten en overzicht kunnen houden zijn kenmerken waar we op letten.

Word je hier enthousiast van? Solliciteer dan!

Functie eisen

• Afgeronde MBO-opleiding hovenier of soortgelijk
• Communicatief sterk
• Ambitie om door te groeien
• Een rijbewijs
• VCA-certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een allround groenbedrijf in Enschede met het werkgebied in Oost Nederland: voornamelijk Twente en Achterhoek.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om bij een gerenommeerd groenbedrijf aan de slag te gaan. Je kunt je carrièrepad hier vervolgen en dat tegen een goed, passend loon. De opdrachtgever zorgt voor het inwerktraject en de begeleiding op de werkvloer.

De sollicitatieprocedure begint bij het insturen van jouw CV en motivatie naar Abeos. Wanneer we potentie zien, nodigen we je uit voor een gesprek. Als dit van beide kanten bevalt, ga je op tweede gesprek bij de opdrachtgever. Uiteindelijk bepaalt de bedrijfsleider daar of je wordt aangenomen of niet. In eerste instantie zul je via Abeos werken, maar met de intentie om na een half jaar in vaste dienst te komen.

We zien je CV en motivatie tegemoet! Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar infohengelo@abeos.nl t.a.v. Ellen Temmink.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via