Vrachtwagenchauffeur magazijnmedewerker Enschede

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR083066

Over de functie

Voor een Enschedees handelsbedrijf in groente en fruit is Abeos op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die ook graag in het magazijn werkt. Of ben jij die magazijnmedewerker met een CE-rijbewijs en Code 95?

Lees dan verder!

Als orderpicker en heftruckchauffeur zorg je dat de juiste collies op de juiste plek in het magazijn komen. Vrachtwagens met groente en fruit komen vanuit het hele land – en buitenland – aan bij de loods. Vervolgens worden ze uitgeladen en je collega’s doen de kwaliteitscontrole. Wanneer alles is goedgekeurd gaan de sinaasappels, bloemkolen en meloenen naar de vaste plek. Dit gebeurt voornamelijk met een elektrische pallettruck. Aan de hand van bonnen worden de orders klaargemaakt. Je kunt zowel worden ingezet bij het laden en lossen van de vrachtwagens als het orderpicken.

Als vrachtwagenchauffeur zien je werkzaamheden er natuurlijk anders uit. Je werkt nog steeds met groente en fruit, maar dit keer ben jij degene die de groente en fruit bij de veiling ophaalt. Of je brengt de orders naar de verschillende afnemers, zoals supermarkten, door het land. Het laatste vergt goede vaardigheden als chauffeur, waardoor het werk ook uitdagend is.

De verdeling van het werk is ongeveer 70% in de loods en 30% op de vrachtwagen.
Werktijden in de loods zijn van 9:30 uur tot 18:00 uur of van 16:00 uur tot het werk klaar is.
Op de vrachtwagen werk je van 1:00 tot ongeveer 13:00 uur of van 16:00 uur tot ongeveer 00:30 uur. In de planning wordt rekening gehouden met de verschillende diensten. Zodat je nooit twee diensten achter elkaar hoeft te werken.

Je standplaats is Enschede.

Wil jij afwisselend werk in een bedrijf met een top werksfeer? Reageer dan!
Dit kan via de button of door een mail te sturen naar infohengelo@abeos.nl.

Functie eisen

• Ervaring als vrachtwagenchauffeur
• Aantoonbare affiniteit met logistiek
• In bezit van CE-rijbewijs en Code 95
• Probleemoplossend vermogen
• In bezit van VCA, of bereid deze te behalen
• Ervaring met EPT is grote pré

Wat wij bieden

We bieden een afwisselende functie bij een gerenommeerd bedrijf. Als vrachtwagenchauffeur verdien je €14,73 bruto per uur. Als orderpicker tussen de €10,55 en €12,56 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 19 cent per km. Verder biedt zowel Abeos als de opdrachtgever mogelijkheden aan voor scholing. Als het van beide kanten bevalt, is de intentie om je na een half jaar een vast contract aan te bieden.

Is dit wat je zoekt?
Reageer dan direct! Of slaap er een nacht over, dat kan natuurlijk ook.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar infohengelo@abeos.nl of neem contact op met een flex-consultant van Abeos. Ellen Temmink: 06-23716427 of Michel Nien: 06-53632605.

We zien je reactie graag tegemoet!
Als we je CV en motivatie binnen hebben, nemen we contact met je op. Bij geschiktheid nodigen we je uit voor een 1,5 meter gesprek op de vestiging in Hengelo (O).
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via