Medewerker werkplaats

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Coevorden
  • Vacaturenummer PR083561

Over de functie

Als medewerker van de werkplaats heb je in eerste instantie affiniteit met de producten. Je bent handig in houtbewerkingen en machines die daarbij gebruikt worden. De werkzaamheden zijn divers, het ene moment sta je bijvoorbeeld showroommodellen op te bouwen, het andere moment voer je reparatiewerkzaamheden uit aan producten die geretourneerd zijn. Het in bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré.

In het hoogseizoen (maart t/m augustus) verwachten wij drukte en hebben wij jouw inzet extra hard nodig. In het laagseizoen mag je, in overleg, de gemaakte overuren opnemen zodat je dan extra vrij bent.

Functie eisen

Je komt te werken in een klein team, dus daar moet je goed in passen. Uiteraard vind je het leuk om met hout en houtproducten te werken. Werkdagen zijn nooit hetzelfde en dat is juist iets wat je aantrekt in deze functie.

Je beheerst de volgende competenties:

Technisch inzicht ten aanzien van houtbewerking en houtbewerking machines
Tekeningen kunnen lezen
Teamplayer;
Flexibel t.a.v de werktijden
Pro actief
Je weet van aanpakken

Over het bedrijf

Voor een opdrachtgever van Abeos zijn wij opzoek naar een medewerker werkplaats.
De opdrachtgever is een groothandel in tuinhout en aanverwante producten.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie in een laagdrempelige organisatie met korte lijnen en ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Tevens bieden wij goede marktconforme beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via