Medewerker groenvoorziening Groningen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Tijdelijk Tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer PR083818

Over de functie

Voor onze klant zijn wij op zoek naar medewerkers in de groenvoorziening in de stad Groningen. Het betreft een tijdelijk project van ongeveer zes weken (fulltime).
Als medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare groenvoorzieningen in de stad Groningen. Het werk bestaat uit schoffelen, snoeien en onderhoud.
Je bent elke dag lekker buiten aan het werk. In deze baan wordt er affiniteit of ervaring gevraagd in de groenvoorziening. Ben jij veel bezig in de tuin? Ben je iemand die graag wil aanpakken in de buitenlucht? Dan is dit een mooie functie.
Je werkt wekelijks van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 07.30 uur tot 16.30 uur. Meer informatie? Bel Karin op 06-53632614 of Michel op 06-53632548.
Je mag uiteraard ook je cv mailen naar karin.strous@abeos.nl of michel.devoogd@abeos.nl

Functie eisen

- Binnen 2 weken beschikbaar
- Affiniteit of ervaring in de groenvoorziening
- Leergierig en gemotiveerd
- In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
- Ervaring met tuingereedschappen

Over het bedrijf

Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen, parken en terreinen in de breedste zin van het woord.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke afwisselende functie in de buitenlucht. Als medewerker groenvoorziening in deze functie verdien je tussen de 10 en 13 euro bruto per uur.
Eventuele reiskosten worden vergoedt. Het gaat om een tijdelijke functie in het groen, echter bij goed bevallen bestaat de mogelijkheid om binnen Abeos in het groen te blijven werken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via