Bijbaan / vakantiewerk groenvoorziening Groningen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk Studentenwerk
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer PR083857

Over de functie

Op zoek naar vakantiewerk voor een periode van ongeveer 6 weken? Lekker werken in de buitenlucht? Wij zijn op zoek naar medewerkers groenvoorziening in de stad Groningen.
Als groenmedewerker doe je uitvoerende taken bij de aanleg en het onderhoud van groen in openbare ruimtes in Groningen. De werkzaamheden: onderhouden van groenelementen d.m.v. snoeien, maaien, zagen, harken en schoffelen (zo nodig met behulp van hulpmiddelen als bladblazers en bosmaaiers).
Het gaat om een tijdelijk project in Groningen van maandag 20 juli t/m eind augustus. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 16.30 uur. We zoeken meerdere kandidaten. Mocht je samen met een vriend of vriendin het werk willen gaan doen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.
Meer informatie? Bel Karin (06-53632614) of Michel (06-53632548). Of stuur je cv naar karin.strous@abeos.nl / michel.devoogd@abeos.nl en we nemen contact met je op.

Functie eisen

- Binnen 2 weken beschikbaar
- Affiniteit met groenvoorziening
- Fulltime beschikbaar in de periode van 20 juli - 28 augustus
- Gemotiveerd en weten van aanpakken
- Teamplayer

Over het bedrijf

Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen, parken en terreinen in de breedste zin van het woord.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende (bij)baan bij een groenvoorziener. In deze functie verdien je tussen de 9 en 11 euro bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
We betalen wekelijks je salaris uit. Eventuele reiskosten kunnen tot op bepaalde hoogte worden vergoedt.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via