Schoonmaker/ster

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Steenwijkerwold
  • Vacaturenummer PR079872

Over de functie

Het werk gaat in eerste instantie om schoonmaakwerk op de zaak en aan huis. Voor beide ben je ongeveer een dagdeel per week kwijt. Maar daarnaast zijn er nog verschillende hand- en spandiensten te vinden. Het zou erg mooi zijn wanneer je af en toe extra kan bij springen. De ene keer wat meer in huis, maar voornamelijk af en toe meewerken op de zaak. Hierbij moet je denken aan eenvoudige productiewerkzaamheden, een machine bedienen, iets verwerken op de computer of het terrein rondom het bedrijf eens bijhouden.

Functie eisen

Er wordt gezocht naar een persoon in de omgeving van Hasselt die flexibel inzetbaar is. Iemand die graag enkele uren (ongeveer 8) per week zou willen werken, maar ook wel eens extra bij kan springen.

Over het bedrijf

Het werk vindt plaats bij een man aan huis én aan de zaak. Deze persoon heeft zijn eigen onderneming in Hasselt (OV) waar hij alleen werkt. Het woonadres is in de buurt.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een prettige werkomgeving dat goed te combineren is met je andere plannen.
Het is bijvoorbeeld goed te plannen wanneer de kinderen naar school zijn of wanneer je nog ander werk hebt. Het salaris is € 11,00 bruto per uur en het werk start vanaf begin augustus. Het betreft een opdracht voor langere tijd.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 21 juli. Ná deze datum zul je een reactie op je sollicitatie onstvangen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via