Software installateur werkplekken

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Studentenwerk
  • Standplaats Deventer
  • Vacaturenummer PR084592

Over de functie

Voor een softwarebedrijf is Abeos op zoek naar drie mensen die werkplekken kunnen klaarmaken in omgeving Deventer. Ben jij student ICT of Business Information Technology en heb jij in de periode van september (en deels oktober) tijd over? Dan is dit wat voor jou!

Het softwarebedrijf heeft de opdracht om op 33 locaties in Deventer en omgeving (Rijssen, Holten) de werkplekken te vernieuwen. De hardware wordt door de vaste medewerkers geplaatst. Jij en je collega’s worden verantwoordelijk voor het installeren van de software. De devices zijn voornamelijk chromebooks en per locatie zullen er hiervan zo’n 400 exemplaren aanwezig zijn. Je krijgt duidelijke instructies vooraf en na het inwerken kun je zelfstandig aan de slag.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met IT, zodat je weet wat je doet als je een installatie op een smartboard uitvoert. Ook kun je zelfstandig werken en vind je het niet erg om repeterend werk te doen.
Locaties zijn niet altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus de voorkeur gaat uit naar iemand die beschikt over eigen vervoer.

Het is een mooie kans om ervaring op te doen in het werkveld en kennis te maken met de werkwijze van het softwarebedrijf! Verder werk je met goede arbeidsvoorwaarden: €10,50 bruto per uur en een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. Werktijden zullen overdag zijn.

Functie eisen

• Ervaring en affiniteit met IT, bijvoorbeeld studenten ICT/IT
• Fulltime (32 tot 40 uur) beschikbaar in september 2020, eventueel ook oktober
• Beschikking over eigen vervoer
• Zelfstandigheid
• Leergierig

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een ICT-totaalleverancier in Hengelo (Ov). De opdracht is in Deventer en regio Salland.

Wat wij bieden

Wij bieden je de kans op een mooie tijdelijke (bij)baan in de IT-wereld bij een gerenommeerd bedrijf. Je verdient €10,50 bruto per uur en krijgt je reiskosten vergoed.

Interesse?
Solliciteer dan direct!

Heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met flex-consultant Ellen Temmink. Ze is te bereiken via 06-23716427 (ma/wo/do/vr) of ellen.temmink@abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via