Machineoperator

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Omgeving Kampen
  • Vacaturenummer PR084751

Over de functie

Na een gedegen inwerkperiode wordt je geleidelijk opgeleid tot operator. Je zult alle werkzaamheden leren om goed ingewerkt te kunnen worden binnen het bedrijf. Wanneer je als machineoperator aan de slag bent, dan valt die machine volledig onder jouw verantwoordelijkheid. Dit betekent ook een aansturende rol richting collega's welke bij jouw machine werken. Jij bent degene die zorgt voor een goed product en dat de planning gewaarborgd blijft.

Functie eisen

Je hebt aantoonbare ervaring als productiemedewerker of machineoperator. Je spreekt de Nederlandse taal en bent ambitieus.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote bloemenkweker met meerdere locaties in de omgeving. Het jaar rond wordt er gewerkt, met seizoensgebonden pieken. Het is een vooruitstrevend bedrijf welke volop bezig is met innovatie. Hun afzetmarkt bestrijkt heel Europa.

Wat wij bieden

Een baan met uitzicht op een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever. Wanneer je in ploegen werkt, ontvang je een toeslag van 22%. Je kunt het gehele jaar door werken en wordt intern opgeleid tot machineoperator.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via