Medewerker groenvoorziening

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau Geen
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer PR031092

Over de functie

Je kunt zelfstandig werken en je hebt ruime ervaring in het onderhoud. Je bent goed inzetbaar, representatief en communicatief sterk voor zowel het particuliere werk als voor het onderhouden van bedrijfsterreinen. De werkzaamheden die je zult uitvoeren bestaan uit: schoffelwerk, snoeiwerk, maai-werkzaamheden, het weghalen van onkruid, het verwijderen van blad, enzovoort.

Functie eisen

- Aantoonbare werkervaring
- Flexibel qua werktijden
- De wil om te werken is zeer belangrijk
- Rijbewijs B (E achter B is een pré)
- VCA Basisveiligheid
- Certificaat bosmaaien en/of motorkettingzaag is een pré

Een afgeronde opleiding in de groensector geniet de voorkeur, maar de wil om te werken en ervaring is net zo belangrijk.

Over het bedrijf

Voor het aankomende seizoen zijn wij voor diverse opdrachtgevers in Drenthe op zoek naar vakbekwame medewerkers in de groenvoorziening. Voor verschillende opdrachtgevers die actief zijn in het grote groen zoeken wij medewerkers die flexibel en gemotiveerd zijn. Hierbij moet je denken aan; bosmaaien(langs de weg/spoor), snoeien, hagen knippen, schoffelen en maaien met o.a. kooimaaiers, zitmaaiers etc.

Wat wij bieden

Een mooie kans om te groeien in deze sector. AB Oost biedt je afwisselende opdrachten en ruime mogelijkheden tot (bij)scholing via onze Vakschool. Bij goed functioneren bieden wij je een baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via