Gezelschapsdieren Dierenarts gezocht

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Regio Groningen
  • Vacaturenummer PR035715

Over de functie

Voor deze functie moet je zelfstandig kunnen werken, uitstekende communicatieve vaardigheden hebben, een groot inlevingsvermogen hebben en service- en klantgericht. zijn

Functie eisen

Je bent flexibel. Je bent toegewijd aan bedrijfsbegeleiding. Je vindt het niet erg om 1 keer per maand een weekenddienst te vervullen en 1 keer per week een avond/nachtdienst.

Over het bedrijf

Bij deze praktijk zijn momenteel 23 dierenartsen werkzaam die naast hun specialisatie per diersoort (vakdierenartsen) ook binnen die diersoort over een subspecialisatie beschikken. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. De praktijk besteedt veel aandacht aan interne opleiding, cursussen, nascholing en het bijwonen van (inter)nationale congressen. Door goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen de dierenartsen de veehouders gedegen advies blijven geven.

Wat wij bieden

Een part-time baan bij een moderne ISO-gecertificeerde dierenartsenpraktijk met eigen apotheek en uitgebreide diagnostiek in eigen laboratorium. Om de klanten van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren goed te bedienen, heeft deze praktijk in het land meerdere locaties zowel gezelschaps- als landbouwhuisdieren. Daarnaast kom je te werken in een dynamische praktijk die op het vlak van gezelschapsdieren verder wil doorgroeien. Een professionele werkomgeving met een open cultuur en ondersteuning van dierenartsen en paraveterinaire medewerkers. Een praktijk waar goed advies en aandacht voor de klant voorop staan.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via