Commercieel medewerker verkoop binnendienst Sales & Projects

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Winterswijk
  • Vacaturenummer PR038449
Voor een gerenommeerd bedrijf in de Achterhoek zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst Sales & Projects.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een energieke commerciële binnendienst medewerker die zowel de sales als de projects afdeling kan ondersteunen. Aangezien het bedrijf en dus ook je standplaats in Bocholt is, moet je de Duitse taal zowel in woord als geschrift zeer goed beheersen. Het zelfstandig opstellen van offertes, het invoeren en begeleiden van opdrachten naar het moederbedrijf, het ondersteunen van de managers sales & projects en de accountmanager, het opstellen van facturen voor de uitgevoerde opdrachten, het archiveren van alle relevante documenten en natuurlijk het telefonisch adviseren van klanten en propects behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast fungeer je als tussenpersoon tussen de bouwleiding, het magazijn en de productieafdeling.

Wil jij een superleuke Job met heel veel afwisseling in een solide organsatie? Ben jij die pro-actieve binnendienst medewerker met commercieel inzicht?
Reageer dan direct!

Functie eisen

Enige werkervaring als verkoopmedewerker binnendienst
Kennis van Duitse en Engelse taal is een vereiste
Kennis van officepakketten en Navision
Commercieel inzicht
Klantgericht
Plannen en organiseren
Resultaatgericht
Communicatief sterk
Doorzettingsvermogen
Oplossingsgericht
Flexibel

Over het bedrijf

De organisatie heeft al ruim 45 jaar ervaring in de procesidentificatie en bewegwijzering van gebouwen en maritieme doeleinden. Er wordt een optimale dienstverlening geboden aan gerenommeerde multinationals.

Wat wij bieden

Een leuke afwisselende baan met kans op een vaste aanstelling
Verloning conform CAO
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via