Jobcoach Inhouse

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO+
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR038901
Wij zoeken een fulltime stressbestendige jobcoach voor onze EU-uitzendkrachten die de Nederlandse, Engelse en Poolse taal beheerst.

Over de functie

De jobcoach vormt de schakel tussen de klant en de uitzendkracht, waarbij het jouw taak is om intensief contact te onderhouden met beide partijen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de pool (EU)uitzendkrachten die aan jouw klanten zijn toegewezen. Je verzorgt waar nodig de administratie, begeleidt de uitzendkrachten en je bent spil tussen uitzendkracht en klant.
Je voert zelfstandig de werkzaamheden uit, aan de hand van de voorwaarden zoals afgesproken door de Flexconsultant/Salesmanager. Een goede samenwerking met collega’s en leidinggevende staat hierbij centraal. Je bent mede verantwoordelijk voor het behalen van de ondernemingsdoelstelling.

Verantwoordelijkheden
Als jobcoach ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de uitzendkrachten bij aankomst in Nederland en blijf je contactpersoon gedurende hun loopbaan binnen AB Oost. Je beheert een eigen klantenbestand en hebt hiervoor een eigen pool van uitzendkrachten die je kunt plannen op het werkaanbod van de klanten. Je draagt zorg voor een juiste planning van de klant en communiceert dit met de backoffice. Ook verzorg je dat de benodigde papieren op tijd getekend en ingeleverd worden bij de afdeling administratie.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in-, door-, en uitstroombeleid en voer je evaluatie-, functionerings-, beoordelings- en exitgesprekken met de uitzendkrachten. Al deze communicatie en afspraken leg je vast in MSF.

Functie eisen

- Bij voorkeur twee jaar werkervaring in de (internationale) uitzendbranche.
- Beheersing van de Nederlandse, Poolse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Goede beheersing van het Microsoft Officepakket.
- In bezit van rijbewijs B.
- Teamplayer die zelfstandig kan werken.

Wat wij bieden

AB Oost biedt je als Jobcoach een marktconform salaris. We bieden je uitgebreide begeleiding die gekenmerkt wordt door coaching en de mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen. We bieden je veel vrijheid in je functie en een jonge dynamische werkomgeving.
Ben je ambitieus, dan zien wij mogelijkheden!

Heb je vragen nav de vacature dan kun je contact opnemen met Ronald de Munnik. Ronald is te bereiken op 06-55190941. Mailen mag ook ronald.demunnik@aboost.nl.

We horen graag van je!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via