Manager Marketing en Communicatie

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Almen
  • Vacaturenummer PR040603

Over de functie

Als manager Marketing en Communicatie ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het marketing-, communicatie- en onlinebeleid. In deze functie adviseer je de directie over het op te stellen interne- en externe communicatiebeleid, geef je vorm aan dit beleid en schrijf je een communicatiejaarplan. Met jouw passie voor het vak heb je maar één doel voor ogen: het merk AB Oost zo goed mogelijk uitnutten en zo een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen.

Je rapporteert aan de commercieel directeur en geeft leiding aan een adviseur Marketing en Communicatie.

Samen met je collega draag je zorg voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en promotionele acties. Je adviseert en ondersteunt vestigingen en afdelingen van AB Oost t.a.v. marketing- en communicatievraagstukken. Samen, met jou als leider, ben je verantwoordelijk voor diverse online activiteiten zoals SEO, online marketing, website beheer en – optimalisatie en social media. Jullie bedenken diverse commerciële acties gericht op de doelgroepen van AB Oost en voeren deze uit. Denk hierbij aan: mailingen, bezoekacties, beursdeelnames, advertenties.
Ook de redactie, vormgeving en productie van diverse communicatie-uitingen zoals het leden/klanten-magazine, personeelsmagazine, diverse (digitale) nieuwsbrieven, jaarverslag, folders, diverse ‘huisstijldragers’ vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Dit alles doe je als een gepassioneerde, creatieve en resultaatgerichte manager Marketing en Communicatie, met oog voor kwaliteit en een hands-on-mentaliteit.

Functie eisen

- Je hebt een WO/HBO werk en denkniveau op het gebied van marketing & communicatie (bijvoorbeeld master in Marketing en Communicatie).
- Je hebt aantoonbare ervaring in een marketing & communicatie functie en hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring.
- Je beschikt over ruime ervaring in het werken met online middelen. Social media kent voor jou geen geheimen.
- Je bent klant- en marktgericht en kunt daardoor vanuit jouw expertise inspelen op de wensen vanuit de vestigingen en op hetgeen er in de markt speelt.
- Je hebt ervaring met het vertalen van de strategie naar communicatie- en marketingbeleid.
- Je beschikt over redactionele kwaliteiten en een vlotte pen.
- Je bent creatief, beschikt over inlevingsvermogen en daadkracht.
- Bovendien ben je flexibel en kun je snel schakelen.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime baan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en gebaseerd op de CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Hiddo de Bruin, commercieel directeur op telefoonnummer 06-12983115
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je cv en motivatiebrief voor 21 juni 2017 via de link op deze website ter attentie van Sulaika olde Meierink, HR Business Partner
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via