BBL werkplekken Loodgieter/cv monteur omgeving Emmen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer PR040677

Over de functie

Ben je op zoek naar een BBL werkplek? Een baan waar je een vak kunt leren? Dan zul je dat in deze functie vinden.
Voor diegene die gericht een vervolg aan zijn/haar opleiding wil geven of de schoolverlater een ideale kans.
Naast je werk zul je je opleiding tot Loodgieter/cv monteur volgen en afronden, aangevuld met eventuele extra cursussen in je vakgebied.
Je zult met ervaren medewerkers meelopen op uiteenlopende klussen in de installatietechniek. Je vindt hierin afwisseling en doet verschillende werkervaring op. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het leggen van leidingen, installeren van cv's, werken aan afvoersystemen of sanitair.
Je gaat werken in de utiliteitsbouw of bestaande bouw. Denk aan woningen, bedrijfspanden, scholen of andere overheidsgebouwen.

Functie eisen

Een absolute eis voor deze functie, is dat je betrouwbaar en gemotiveert bent. Er wordt een grote investering gedaan in jouw opleiding en ontwikkeling, hier hoort de juiste mentaliteit bij. Gek op de snooze functie van je wekker? Sla deze vacature dan over.

Over het bedrijf

Je zult werkzaam zijn bij verschillende opdrachtgevers in het noorden van Nederland. De werkzaamheden zullen hierdoor afwisselend zijn en verschillen van locatie. In totaal zijn we op zoek naar 8 medewerkers voor de standplaatsen Emmen en Hoogeveen.

Wat wij bieden

Voldoe je aan de gestelde eisen en spreekt het vak van Loodgieter/cv monteur je aan? Dan kun je bij deze vacature zekerheid verwachten. Zekerheid van een fulltime baan met uiteindelijk een vast dienstverband. Je zult hier je vakdiploma behalen waar je in de toekomst altijd iets aan zult hebben. Je opleiding wordt voor je betaald, evenals een ruim pakket aan werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en een professionele gereedschap set.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via