Chauffeur C(E) kipperwagen oproep

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Epse
  • Vacaturenummer PR040960
Oproepchauffeur gezocht liefst CE, ook C voor oproepwerk dagdienst op een kipper in regio Deventer.

Over de functie

Wij zoeken vrachtwagenchauffeurs die op oproepbasis incidenteel ritten willen rijden voor een transportbedrijf in het grondverzet. Je rijdt je route, zoals opgegeven volgens de planning, overdag, op een 6x4 of 8x4 en levert de lading op een correcte manier af bij de klanten. Je kunt goed uit de voeten met een kipper of bent bereid dit snel te leren. Je bent nauwkeurig, je hebt een hoog verantwoordelijksheidsgevoel en je bent zuinig op de spullen van een ander. Je bent beschikbaar op oproepbasis.

Functie eisen

We vinden het belangrijk dat je op oproepbasis wilt rijden, je bent uiteraard in het bezit van de benodigde rijbewijzen C en/of CE en je hebt een correcte code 95. Enige ervaring op een vrachtwagen is wel een must. Je hebt een aanpakkersmentaliteit, je bent klantvriendelijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je rijdt immers met het materieel van een ander. We nodigen ouderen van harte uit om te reageren !

Over het bedrijf

Transportbedrijf grondverzet zand- en grind regio Deventer

Wat wij bieden

Geboden wordt een leuke job bij een transportbedrijf in de regio Deventer, waar geen dag hetzelfde is ! Salaris conform TLN CAO, trede D5 (bij ervaring)
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via