Verkoop medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Deventer
  • Vacaturenummer PR041432

Over de functie

Je houdt je dagelijks bezig met het te woord staan van klanten en daarnaast heb je veel contacten met de collega’s van de buitendienst. Je bent verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor de buitendienst, zowel bij bestaande klanten als bij prospects. Naast het maken van telefonische afspraken behoort het opstellen van offertes ook tot jouw takenpakket. Daarnaast ondersteun je de buitendienst daar waar nodig. Voor deze functie moet je het leuk vinden om met actieve verkoop aan de slag te gaan. Je gaat zowel nieuwe als bestaande producten bij het klantenbestand van CRV onder de aandacht te brengen.

Functie eisen

Wij zoeken kandidaten die op korte termijn beschikbaar zijn voor minimaal 32 uur per week. Je bent communicatief sterk en vindt het erg leuk om een deel van de verkoop van nieuwe en bestaande producten voor je rekening te nemen. Je werkt commercieel, dienstverlenend en klantgericht. Je hebt een hands-on mentaliteit. Samen met je collega’s maak jij je sterk om de klanten van CRV optimaal te bedienen.

- MBO+/HBO werk- en denkniveau
- Goede computervaardigheden
- Commerciële, communicatieve- en administratieve vaardigheden
- Kennis van en ervaring met de rundveehouderij
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar
- Standplaats: Deventer

Over het bedrijf

CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. Hieronder wordt verstaan: de ontwikkeling, productie en verkoop van genetische producten en informatieproducten, maar ook dienstverlening, zoals fokkerijbegeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.
De producten en diensten vinden hun weg naar 50.000 klanten in ruim 40 landen. CRV heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Spanje, Brazilië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika.
AB Oost is voor CRV op zoek naar een drietal gedreven kandidaten voor de functie van Verkoop medewerker Binnendienst. Deze functie is onderdeel van de klantenservice van CRV. De verkoop binnendienst ondersteund de buitendienst medewerkers van CRV op diverse onderdelen.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Het salaris is conform de CAO voor de Rundveeverbetering.
Je bent onderdeel van de klantenservice en komt te werken binnen een inspirerend team.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via