Allround Monteur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Hoogeveen
  • Vacaturenummer PR042026

Over de functie

In deze functie van allround monteur kom je in een team van 5 monteurs te werken. Samen met je collega's voer je onderhoudswerkzaamheden uit en reparaties. Zowel in de werkplaats als op locatie. Uitgifte en inname van verhuurmachines behoren ook tot de werkzaamheden. Als specialisme krijg je de verantwoordelijkheid over de tak automowers. M.n. in het voorjaar en zomer zul je je bezig houden met het afleveren van het product, installatie bij de klant en onderhoud/reparaties van deze machines. De werktijden zijn doordeweeks en om de week op zaterdag.

Functie eisen

Gezien het vele contact met de klant en de installatie aan huis, is het een vereiste dat je representatief bent en communicatief vaardig. Je hebt daarnaast ook ervaring als monteur.
Rijbewijs B is verplicht, bij voorkeur aangevuld met E.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de verkoop, verhuur en onderhoud van tuin- en parkmachines. Denk aan zitmaaiers, minishovels, bosmaaiers, kettingzagen etc. Hiernaast zijn ze ook gespecialiseerd in de verkoop van automowers (robotmaaiers). Onderhoud en reparaties vinden plaats in eigen werkplaats.

Wat wij bieden

Start je in deze functie, dan zul je op termijn een contract van onze opdrachtgever kunnen verwachten. Uiteindelijk zoeken ze een nieuwe collega voor onbepaalde tijd. de CAO Kleinmetaal is van toepassing.
Je komt in een relatief jong en hecht team terecht.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via