Accountspecialist

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO+
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Oosterhout
  • Vacaturenummer PR042723
We zoeken een stressbestendige accountspecialist voor een inhouse functie bij onze klant.

Over de functie

Jij vormt de schakel tussen de klant en de uitzendkracht, waarbij het jouw taak is om intensief contact te onderhouden met beide partijen. Jij bent verantwoordelijk voor het plannen van de pool (EU) uitzendkrachten die aan jouw klant zijn toegewezen. Je verzorgt de administratie, begeleidt de uitzendkrachten en bent het aanspreekpunt voor onze klant.
Je voert je werkzaamheden dan ook uit op de locatie van onze klant. Een goede samenwerking met de flexconsultant en leidinggevenden staat hierbij centraal. Jij bent mede verantwoordelijk voor het behalen van de ondernemingsdoelstelling.

Als accountspecialist ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van uitzendkrachten bij aankomst in Nederland en blijf je de contactpersoon gedurende hun loopbaan binnen AB Oost. Jij staat dedecated opgesteld voor onze klant. Je hebt een pool van uitzendkrachten welke jij kunt plannen op het werkaanbod van de klant.
Je draagt zorg voor de juiste planning van de klant. Ook zorg je ervoor dat de benodigde papieren op tijd getekend en ingeleverd worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in-, door- en uitstroombeleid en de functionering-, beoordeling- en exitgesprekken met de uitzendkrachten. Alle communicatie en afspraken leg je vast in MSF.

Functie eisen

We zoeken een stressbestendige accountspecialist voor een inhouse functie bij onze klant.

• Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Kennis van de Poolse taal is een pré.
• Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO+ niveau afgerond
• Je bent in staat om de verbinding met onze klant en de uitzendkrachten te maken
• Je beheerst het Microsoft Officepakket
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Een 9 tot 5 mentaliteit ken jij niet

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime baan met een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij je uitgebreide begeleiding die gekenmerkt wordt door coaching en de mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Hiddo de Bruin, Commercieel directeur, via telefoonnummer 06-12983115.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je c.v. en motivatiebrief via de link op deze website ter attentie van Sulaika olde Meierink, HR Business Partner.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via