Chauffeur ophaaldienst dieren parttime Deventer

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Deventer
  • Vacaturenummer PR043793
Vrachtwagenchauffeur ophaaldienst dieren regio Deventer parttime, 1 a 2 dagen per week

Over de functie

Je bent een ervaren vrachtwagenchauffeur en je spreekt de taal van de agrarische sector. Zelfstandigheid en een groot verantwoordelijkheidsbesef zijn belangrijke eigenschappen om deze functie te kunnen vervullen. Je ben niet bang om met kadavers om te gaan, flexibel als het gaat om de werktijden en zeker een aantal dagen per week beschikbaar. Dit is een vacature die uitermate geschikt is voor ouderen die nog 1 a 2 dagen per week een aantal ritten willen rijden. Gunstige werktijden, vroeg beginnen en in de regel in de middag weer terug op je standplaats.

Functie eisen

Rijbewijs C
Code 95
Woonachtig in of nabij de stedendriehoek Zutphen, Apeldoorn, Deventer.
Indien je in bezit bent van een geldig ADR certificaat, is dit een grote pre.

Over het bedrijf

Wij zijn voor een opdrachtgever in de Stedendriehoek op zoek naar een oproepchauffeur die een aantal dagen per week als chauffeur ophaaldienst aan de slag wil gaan. Het betreft het ophalen van kadavers bij veehouders in Nederland. De kadavers worden opgehaald met een gekoelde bakwagen met lier. De chauffeur draagt beschermende kleding en heeft zo min mogelijk contact met de dode dieren. Aan het einde van je werkdag maak je je bakwagen schoon voor de volgende dag. De dagen die je rijdt, zijn een week van te voren bekend.

Wat wij bieden

Een afwisselende en zelfstandige functie op parttime basis.
Salaris conform CAO opdrachtgever.
Bij goed functioneren is er de mogelijkheid om voor langere tijd aan de slag te gaan en wekelijks ingeroosterd te worden.
Je rijdagen zijn een week vantevoren bekend, uiteraard in overleg.
Je komt te werken in een gezellig team van 8 chauffeurs
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via