Landelijk gezocht: Boomverzorgers

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO MBO+
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Eelde
  • Vacaturenummer PR043814
Landelijke boomverzorgers gezocht

Over de functie

Bij AB oost zijn wij doorlopend op zoek naar boomverzorgers. Jij bent of in het bezit van het diploma boomverzorging / ETW of je bent bijna klaar met de opleiding.
Jij bent op zoek naar een dynamisch leeromgeving waar je zelfstandig en in teamverband werkt. Je wilt bij leren en je bent op zoek naar een baan voor langere tijd.

Functie eisen

Alleen kandidaten met een diploma Boomverzorging mogen reageren. Bezit je dit diploma niet, verzoek ik je om een open inschrijving te doen via www.aboost.nl

Over het bedrijf

Een landelijk opererende organisatie met een uitstekende reputatie. Het bedrijf werkt voornamelijk samen met de rijksoverheid, provincies en gemeentes.
Het voert langdurige projecten uit door geheel Nederland. Medewerkers gaan met regelmatig in de kost als de woon werk afstand te groot is.
Het bedrijf staat bekend om zijn goede arbeidsvoorwaarden en sociale karakter. Als uitzendkracht word je gelijk gewaardeerd als een vaste medewerker.
Met name in de provincie Noord Holland is het bedrijf met spoed op zoek naar medewerkers.

Wat wij bieden

Een uitstekende baan voor langere tijd met diverse opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via