Productiemedewerkers Raalte

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Raalte
  • Vacaturenummer PR044038
Wij zijn per direct op zoek naar productiemedewerkers/operators in Raalte.

Over de functie

Je bent de eerst verantwoordelijke voor alle mechanische productieprocessen in de fabriek te Raalte. Je voert op deze locatie, in samenwerking met je collega's, alle productie werkzaamheden en planningshandelingen uit. Daarnaast signaleer je storingen aan de machines, zonodig grijp je in en los je ze op. Jij zorgt daarmee voor vlotte en veilige mechanische processen in de fabriek.

Functie eisen

Een afgeronde mbo opleiding en/of een vmbo opleiding aangevuld met Vapro, verder ben je flexibel, gemotiveerd en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern en toonaangevend familiebedrijf in de mengvoederbranche. Op meerdere productielocaties worden diervoeders geproduceerd volgens hoogwaardige kwaliteitssystemen. Het bedrijf is de laatste jaren gegroeid van een lokaal naar een regionaal bedrijf welke zich ook internationaal laat gelden.

Wat wij bieden

Een fulltime functie, in een dynamische werkomgeving, met een collegiale sfeer waar kwaliteit, passie en werkplezier centraal staan. Een afwisselende en uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het salaris is conform de Graan CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via