Timmerman / Houtrot reparateur / Schilder

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau LBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer PR044245

Over de functie

Als houtrotreparateur houd je je bezig met het herstellen van houtrot aan kozijnen en verricht je diverse timmerwerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit: het uitfrezen van houtrot aan kozijnen, het vervangen van houtdelen in het werk, het verwerken van speciale epoxypasta's en het afwerken hiervan.
Je dient dit werk zelfstandig uit te kunnen voeren.

Functie eisen

We zoeken timmermannen / houtrot reparateurs / schilders met aantoonbare ervaring met houtrot reparaties die zelfstandig te werk kunnen gaan en bij voorkeur in het bezit zijn van een certificaat houtrot.
Ben je geinteresseerd? Neem dan contact op met kantoor Emmen op tel.nr. 0591-394536 of via de mail: infoemmen@abeos.nl

Sollicitaties welke niet in het profiel passen worden niet in behandeling genomen.

Over het bedrijf

Voor een opdrachtgever uit Emmen zoeken wij timmermannen / houtrotreparateurs / schilders met ruime ervaring in houtrotreparaties.
Zorgvuldigheid, creativiteit en afspraken nakomen zijn belangrijke eigenschappen waardoor er naar tevredenheid vakwerk kan worden afgeleverd. Het werkgebied van de opdrachtgever betreft Groningen, Drenthe en Overijssel en samen met jou wil de opdrachtgever elke wens professioneel realiseren. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop.

Wat wij bieden

Ben jij de juiste kandidaat die voldoet aan de bovenstaande eisen dan bieden wij jou een uitdagende baan aan met een goed salaris conform de CAO. Bij wederzijds goed bevallen kom je in aanmerking voor een contract voor langere tijd. Tevens behoort scholing ook tot de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via