Medewerkers losploeg

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Kampen
  • Vacaturenummer PR044846

Over de functie

De producten worden in containers aangeleverd bij onze opdrachtgever. Voor deze functie zijn wij op zoek naar echte aanpakkers die zich willen inzetten om de producten in een goed tempo, maar met precisie uit te laden en te sorteren in het magazijn. Mochten de loswerkzaamheden niet uitgevoerd hoeven worden, is het de bedoeling dat je je inzet in het warehouse waar je kunt denken aan orders klaarzetten en/of schoonmaakwerkzaamheden.

Functie eisen

- Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engelse taal is een pré
- In bezit van eigen vervoer
- In goede fysieke gezondheid

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé importeur met een grote passie voor authentieke Aziatische en Afrikaanse food producten. Dankzij het uitgebreide netwerk kunnen ze authentieke A-merken leveren tegen concurrerende prijzen. De Aziatische en Afrikaanse keuken draaien om beleving. De kleuren, geuren en smaken vormen samen een unieke verzameling van producten. Dankzij het uitgebreide aanbod zijn de afnemers van onze opdrachtgever in staat om deze beleving door te geven aan hun klanten.

Wat wij bieden

Een baan waar toekomst in zit. De opdrachtgever staat ervoor open, de mensen die goed functioneren doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zelf aan te bieden. Het salaris ligt op € 9,23 bruto per uur en de werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 15:00 uur.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via