Shovelmachinist

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO MBO+ Voortgezet onderwijs
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever Bepaalde tijd, langere tijd Bepaalde tijd Op uitzendbasis
  • Standplaats Hoogersmilde
  • Vacaturenummer PR044902
Shovelmachinist die wil aanpakken!

Over de functie

AB Oost is voor de opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare shovel machinist die het ook niet erg vind om de shovel af te stappen en werkzaamheden te doen in en om het bedrijf.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het verladen, laden en sorteren van het product van het bedrijf. Het veilig bedienen en onderhouden van de shovel valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Natuurlijk ben je in bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Je kan goed zelfstandig werken.

Tot slot ben jij een echte aanpakker met gevoel voor het besturen van machines. Mocht je niet direct ervaring hebben met het rijden op een shovel, bestaat er de mogelijkheid om je hier intern voor op te leiden. Je rijdt alleen op het eigen terrein van het bedrijf op de shovel.

Functie eisen

- Enige tijd ervaring is een pré
- Zelfstandig
- Affiniteit met GWW

Over het bedrijf

Opdrachtgever is bekend bij AB oost.

Wat wij bieden

- Afwisselde werkzaamheden
- Goede werksfeer
- Mogelijkheid tot opleiding
- Een salaris conform CAO


De functie is in ieder geval tot het einde van het jaar. Je werkt fulltime. Bij bewezen geschiktheid, bestaat de kans op verlenging.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via