Monteur Bronbemaling

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Schoonebeek
  • Vacaturenummer PR045026

Over de functie

Bronbemaling zorgt voor verlaging van de grondwaterstand. Dit is vaak noodzakelijk bij bouwgrond, graafwerk, bouwputten, sleuven voor kabels en leidingen en bij bodemsanering. De (assistent) bronbemaler houdt zich bezig met de installatie en het onderhoud van bronbemalingen. Hij installeert vooral vacuüm- en zwaartekrachtbemalingen en plaatst filters en pompen.
De monteur dient naast alle werkzaamheden in de werkplaats ook bereid te zijn om met de bronbemalers mee het veld in te gaan en is daarnaast verantwoordelijk voor onderhoud van machines en materialen. Dit geldt zowel voor in de werkplaats als op locatie.
Je dient dus ervaring te hebben met de werkzaamheden in de Grond- Weg- en Waterbouw en je bent tevens in staat om pompen te repareren en andere installaties te repareren.

Functie eisen

Je hebt:
- bij voorkeur ervaring als bronbemaler / monteur of affiniteit met het vak
- een geldig VCA certificaat
- een goed technisch inzicht en verstand van elektrotechnische werkzaamheden
- een rijbewijs B en eigen vervoer
- een goede conditie i.v.m. het fysiek zware werk
- een flexibele instelling qua werktijden

Over het bedrijf

Voor een opdrachtgever die actief is in de Grond- Weg- en Waterbouw zijn we per direct op zoek naar monteur die ook bereid is om in de bronbemaling te werken.

Wat wij bieden

Een marktconform salaris en bij goed bevallen van beide kanten is het werk voor langere tijd en bestaat de mogelijkheid om in vaste dienst van de opdrachtgever te komen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via