Werkvoorbereider

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats RAALTE
  • Vacaturenummer PR046217

Over de functie

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met klanten en leveranciers en ben je het aanspreekpunt voor projecten in de agrarische sector. Je verzorgt tekeningen, bereid offertes voor en stelt deze op. Je calculeert projecten voor het bijhouden van meer/minderwerk en zorgt op afstand voor coördinatie. Je verzorgd de planning van personeel. Daarnaast denk je mee in innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Je volgt de ontwikkelingen in onze branche en weet deze te vertalen. Je levert actief een bijdrage aan onze afdeling Bouw en hebt ambitie om je de komende jaren verder te ontwikkelen.

Functie eisen

Je hebt bij voorkeur ervaring in of affiniteit met de agrarische sector.
Je bent communicatief en resultaatgericht en hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring.
Je bent woonachtig in de regio Raalte.

Over het bedrijf

Groot familiebedrijf in Raalte, waaronder de Bouw afdeling onderdeel is van een Group, hieronder vallen tevens diverse bedrijven.: Techniek, Technical Export, Detachering & Trading.
Bouw afdeling is met name actief in de agrarische sector, klanten kunnen terecht voor alles wat met stallen te maken heeft. Naast de agrarische sector houden zij zich ook bezig met woningbouw en asbest sanering.

Wat wij bieden

Uitdagende fulltime functie als werkvoorbereider in de afdeling bouw.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via