Met spoed dierenarts GD

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats regio Overijssel
  • Vacaturenummer PR046627

Over de functie

Er is een mogelijkheid om deze baan te combineren met 2 praktijken (de andere praktijk beschikt evenals genoemde praktijk groeimogelijkheden). Je werkzaamheden zullen erg divers zijn, hier valt o.a. het zelfstandig spreekuren draaien, operaties uitvoeren, laboratorium werkzaamheden, het maken van echo's en rontgenfoto's.

Functie eisen

Wij zoeken voor deze opdrachtgever een dierenarts welke de ambitie heeft te groeien op het vlak interne diergeneeskunde. Het vak serieus neemt en deze gepassioneerd vervult. Je hebt een vriendelijke actieve uitstraling. Tevens ben je in het bezit van een diloma diergeneeskunde.

Over het bedrijf

Een kleine GD praktijk met twee dierenartsen, drie assistentes. Een modern geoutilleerd ingerichte kliniek met. Hoogwaardige medische zorg, service en persoonlijke aandacht zijn sleutelwoorden in deze kliniek voor gezelschapsdieren. Deze baan is te combineren met een buurtpraktijk (grote gemende praktijk), laatstgenoemde is eveneens een compleet en modern ingerichte praktijk.

Wat wij bieden

Een baan met uitzicht op vast bij één of twee moderne en vooruitsterevende praktijken, goede arbeisdsvoorwaarden. Je wordt beloont volgens de CAO voor dierenartsenpraktijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via