Controleur Buitendienst fulltime

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats regio Utrecht
  • Vacaturenummer PR047162

Over de functie

Als buitendienstmedewerker heb je een zelfstandige functie waarin je dagelijks klanten bezoekt. In deze functie ben je zelf verantwoordelijk voor het plannen van controles op diverse soorten pluimveebedrijven. Op de bedrijven voer je controles uit die veelal betrekking hebben op dierenwelzijn, voedselveiligheid en productintegriteit. Het doel is het certificeren van bedrijven voor kwaliteitsprogramma’s zoals bijvoorbeeld IKB Kip, IKB Ei en het Beter Leven keurmerk. Tevens neemt de controleur monsters op deze bedrijven die benodigd zijn voor bijvoorbeeld diergezondheidsonderzoek. Belangrijk onderdeel van de functie is het opstellen van een duidelijke rapportage van bevindingen.

Functie eisen

Je in het bezit bent van een HBO/WO diploma, bijv. HAS, WUR, Diergeneeskunde of vergelijkbaar
Je basiskennis hebt van agro en/of food productiesystemen; werkervaring in deze richting is een pré, maar niet noodzakelijk
Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden
Je sociaal vaardig, besluitvaardig, analytisch, integer en nauwkeurig bent
Je stevig in je schoenen staat
Je woonachtig bent in het midden van het land of bereid bent om hier naar toe te verhuizen

Over het bedrijf

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld solliciteer dan nu.
Onze opdrachtgever valt onder de Agrifood sector. Een internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspectie en certificering bepalen ze mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen ze daarin heel serieus. Ze werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Wat wij bieden

Medewerkers zijn voor deze opdrachtgever één van het belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en in de manier waarop we omgaan met opleiding en
scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via