Grondwerker Glasvezel

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer PR047571

Over de functie

Per direct hebben wij werk voor grondwerkers. Je verricht werk op locatie. De werkzaamheden zijn o.a. het verrichten van handmatige graaf- en grondwerkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen naar de woningen. Wanneer de aansluiting is gerealiseerd herstel je het grond- en straatwerk weer in de originele staat. Je werkt meestal in een ploeg en werkt samen met de monteur, de machinisten van een minikraan en dergelijk.

Functie eisen

-Je dient zelfstandig en/of in een team te kunnen werken;
-Daarnaast ben je bereid om op verschillende plaatsen in Noord-Nederland te werken;
-Beschik je over doorzettingsvermogen en ben je bereid om in weer en wind te werken;
-Je bent niet bang voor vieze handen!

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in zuid- oost Drenthe. Ze bieden hun diensten overal ter wereld aan. Ze staan open voor nieuwe ideeën, zijn gek op een uitdaging en maken gebruik van de nieuwste technieken in hun vakgebied.
Omdat de glasvezeltechniek nog een jonge techniek is en er continu nieuwe technieken ontwikkeld worden is scholing van hun medewerkers één van hun hoogste prioriteit. Zo garanderen ze continu kwaliteit en vakkundigheid.
De opdrachtgever is gespecialiseerd in glasvezelprojecten. Hierbij valt te denken aan aanleg, montage, fusielassen, OTDR-metingen enzovoorts. Onmogelijke situatie? Complexe materie? Zij hebben de oplossing voor ieder probleem.
Kwaliteit, netheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en bereikbaarheid staan bij hun hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Ben jij de juiste kandidaat die voldoet aan de bovenstaande eisen dan bieden wij jou een uitdagende baan aan met een goed salaris conform de CAO. Bij wederzijds goed bevallen kom je in aanmerking voor een contract voor langere tijd. Tevens behoort scholing ook tot de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via