SR. Medewerker Watersysteem

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Almelo
  • Vacaturenummer PR047691

Over de functie

.Je bent directievoerder/toezichthouder op de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden, stuurt en toetst op de kwaliteit daarvan, maakt afspraken over meer- en minderwerk en mag werken stilleggen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het maai- en beplantingsbeleid en de exotenbestrijding en stelt hiervoor een jaarplan op. Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van dit plan. Dit doe je door toezicht te houden en regie te voeren op de uitvoering van beheer en onderhoudswerkzaamheden (bestekken) en het bewaken van de planning. Tevens lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de planning. Je bent ambassadeur richting stakeholders (ingelanden) aangaande klachten en meldingen en organiseert de afhandeling hiervan. Daarnaast lever je vanuit de ‘ogen en oren functie in het veld’ inbreng en stelt randvoorwaarden op ten aanzien van (toekomstig) beheer en onderhoud, kunstwerken, uitvoering van de werkplannen en vervanginvesteringen. Je voert het dagelijks peilbeheer uit en signaleert en voorkomt knelpunten in het watersysteem.

Functie eisen

Om goed je werk te kunnen doen beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau en de bereidheid (indien nodig) tot het volgen van een MBO- (maatwerk)opleiding en/of modules. Je hebt affiniteit met de agrarische sector en/of stedelijk gebied en bent daarin omgevingsbewust en klantgericht. Hierbij is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Tevens heb je aantoonbare praktische kennis van hydrologie, grondmechanica, watersysteemonderhoud en peilbeheer. Je hebt daarnaast kennis van wet- en regelgeving op het gebied van de Natuurwet en Natuurbeschermingswet.

Over het bedrijf

Een waterschap in Nederland is een bestuursniveau dat de waterhuishouding controleert en regelt. De taken van een waterschap in Nederland zijn onder andere de waterkeringszorg, het waterkwantiteitsbeheer en het waterkwaliteitsbeheer. Daarnaast is een waterschap vaak ook verantwoordelijk voor wegenbeheer en vaarwegenbeheer.

Wat wij bieden

Mooie klus voor een langere termijn.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via