Medewerker klantenservice 2e lijn (specialisatie koppelingen)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO+
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR047776

Over de functie

De functie van Medewerker klantenservice (specialisatie agrarische koppelingen) is uitdagend,veelzijdig en van grote waarde voor CRV. Je werkt binnen een klein team dat koppelingen realiseert tussen de managementsystemen van CRV met o.a. melkrobots en/of krachtvoerinstallaties op melkveebedrijven. Jij bent de persoon die het overzicht heeft en kan behouden. Tevens ben je samen met je collega's het eerste aanspreekpunt rondom koppelingen.

- Je werkt mee in het team, die dagelijks werkt met koppelingen
- Je bent aanspreekpunt voor deze expertise zowel intern als extern samen met je collega's.
- Je zorgt ervoor dat veehouders begeleid worden bij het in werking stellen van de koppelingen tussen de systemen van onze opdrachtgever en melkrobots en/of krachtvoerinstallaties van deveehouders.
- Je onderhoudt nauwe contacten met externe partijen en leveranciers
- Je draagt zorg voor een heldere handleidingen voor veehouders en collega's

Je hebt dagelijks contact met veehouders, veelal telefonisch en af en toe face-to-face. Deze dienstverlening valt onder de afdeling klantenservice 2e lijn.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met affiniteit/kennis van de veehouderij, opgedaan middels studie of praktijk. Daarnaast is enige automatiserings kennis of interesse erg welkom. Je bent proactief, je signaleert problemen en werkt oplossingsgericht. Je bent een netwerker die goed overweg kan met complexiteit en denkt oplossingsgericht. Je beschikt van nature over veel energie en doorzettingsvermogen.

Over het bedrijf

AB Oost is voor CRV op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van Medewerker klantenservice met specialisatie koppelingen.
CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. Hieronder wordt verstaan: de ontwikkeling, productie en verkoop van genetische producten en informatieproducten, maar ook dienstverlening, zoals fokkerij- begeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.
De producten en diensten vinden hun weg naar 50.000 klanten in ruim 40 landen. CRV heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Spanje, Brazilië,Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika.
AB Oost is dé flexpartner in de Agri- en Foodsector. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en medewerkers. De mensen die bij AB Oost werken zijn aanpakkers, resultaatgericht en betrokken.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een structureel karakter.
Beloning op basis van de CAO Rundveehouderij
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via