Productie medewerkers Beton

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Hengevelde
  • Vacaturenummer PR049392

Over de functie

De werkzaamheden bestaan uit: Het vervaardigen van prefab betonelementen conform specificaties, het schoonmaken van de mallen en aanbrengen van bekistingsolie, wapening en in te storten delen. Het instellen/opbouwen van houten en stalen mallen conform tekening. Het storten en afwerken (afspanen e/o afrollen) van betonoppervlakken. Het lossen, merken en registreren vasn producten. Het controleren van het resultaat op maatvoering en vormgeving. Het uitgeharde product zodanig (na)behandelen zodat het voldoet aan de product- en tekening specificatie. Het verrichten van eenvoudig klein onderhoud aan de mallen.

Er volgt een gedegen ingewerktraject: je kunt op deze manier mooi het vak leren en het bedrijf goed leren kennen!
De sfeer is er prima en er wordt in dagdiensten gewerkt. Intentie is een baan voor zeer lange tijd!

Functie eisen

LBO/VMBO niveau (voorkeur bouw of agrarisch) Wij zoeken iemand die het vak wil leren, een kandidaat die zowel in een team als zelfstandig kan werken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van prefab beton producten. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring in het produceren van beton elementen met hoogwaardige gecertificeerde kwaliteit.
Het bedrijf verkoopt een groot scala aan betonproducten voor de agrarische markt, de GWW branche .

Wat wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf, waarbij je een groot divers assortiment aan beton producten vervaardigt zowel voor de agrarische sector als de GWW.
Wij bieden een Salaris conform Beton CAO
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via