Begeleider dagbesteding

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd
  • Standplaats Holten
  • Vacaturenummer PR050023

Over de functie

Als begeleider ondersteun je deelnemers in de dagbesteding. Je ondersteunt de deelnemers bij wie ze zijn, wat ze willen doen en wat ze willen leren. Je vertaalt de doelen uit het zorgplan om in activiteiten. Deze voer je samen met de cliënten uit. Het creëren van structuur, sfeer, veiligheid en geborgenheid is van groot belang. Je hebt een signalerende rol. Ook draag je zorg voor de dagrapportages.

Functie eisen

Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding niveau 4. Je bent enthousiast, duidelijk, open en gaat respectvol om met mensen. Je bent zelfstandig en stabiel. Je hebt affiniteit met de doelgroepen. Je hebt affiniteit met werkzaamheden op de boerderij. Je kunt goed observeren en effectief rapporteren. Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Over het bedrijf

Onze klant is een kleinschalige zorgboerderij. Zij bieden dagbesteding aan ouderen, volwassenen en kinderen met een zorgvraag.

Wat wij bieden

Een tijdelijke functie van 32 uur. Van 5 maart 2018 t/m 14 mei 2018. De werkdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Werktijden zijn van 8.30 tot 16.30 uur.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via