Junior monteur technische dienst

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Harderwijk
  • Vacaturenummer PR049863

Over de functie

Als junior monteur in de technische dienst beschik je over technisch inzicht en voer je (preventief) onderhoud uit aan de diverse machines van het bedrijf. Je houdt van sleutelen aan een grote diversiteit aan machines en denkt mee met het team over verbeteringen. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het onderhouden en tijdig bevoorraden van het onderdelenmagazijn. Deze functie is voor 50% op de vestiging in Diepenveen en voor 50% op de vestiging in Arnhem.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je naast een recent afgeronde technische MBO-opleiding over:
- een aanpakkersmentaliteit. Je ziet het werk liggen en vind het leuk om storingen op te lossen en te werken aan verschillende machines;
- een rijbewijs B;
- een beschikbaarheid voor langere tijd.

Over het bedrijf

Voor onze landelijk actieve opdrachtgever zijn wij voor hun vestigingen in Diepenveen en Arnhem op zoek naar een Junior monteur in de technische dienst. Het betreft een functie met veel vrijheid in een landelijk actief vooruitstrevend bedrijf in de groenvoorziening in zowel het particulier- als zakelijk groen. De aangeboden werkzaamheden zijn voor lange termijn.

Wat wij bieden

Een jaarcontract met, bij gebleken geschiktheid en tevredenheid, een reële kans op een dienstverband bij de opdrachtgever. In dit bedrijf wordt zelfstandigheid en initiatief gewaardeerd.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met de verantwoordelijke flexconsultant voor deze vacature. Beschik je al over wat meer ervaring als onderhouds of storingsmonteur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via