Allround stratenmaker

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Harderwijk
  • Vacaturenummer PR050427

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, actief in de groenvoorziening, verzorg jij als stratenmaker alle bestratingswerkzaamheden die hieruit naar voren komen. Denk hierbij aan diverse meetwerkzaamheden, egealiseren, bestraten en het stellen van kolken, alsmede het uitvoeren van reparaties.

Functie eisen

Voor deze functie is geen specifieke opleidingsachtergrond vereist. Wel vragen we het volgende van je:
- aantoonbare ervaring met bestratingswerk;
- een rijbewijs B, bij voorkeur BE;
- kennis van de grote diversiteit aan machines en gereedschappen binnen dit vakgebied;
- goede zelfstandige werkvaardigheid;
- een aanpakkersmentaliteit, je ziet het werk liggen en je werkt flexibel, bent leergierig en kunt goed plannen.

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever zijn wij voor de vestiging in Harderwijk op zoek naar een ervaren allround stratenmaker. Het betreft een functie binnen een landelijk actief vooruitstrevend bedrijf in de groenvoorziening in zowel het particulier- als zakelijk groen. De aangeboden functie is een functie die veel zelfstandigheid vraagt.

Wat wij bieden

Een tijdelijke job in de buitenlucht, met bij goed functioneren een uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Beloning conform cao. Bij deze opdrachtgever zijn er ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkeling in je vakgebied.

Heb je na het lezen van deze vacature interesse in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de verantwoordelijke flexconsultant voor deze vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via